НАЧАЛО АПАРТАМЕНТИ УСЛУГИ КНИГА ЗА ГОСТИ КОНТАКТИ Email Контакт sofiarentapartments.com Skype Контакт sofiarentapartments.com Sofia Rent Apt. Мнения и съвети за апартаменти под наем в София RSS апартаменти под наем
+359888385159
Обадете се сега
Удобни и елегантни апартаменти под наем Практични  и стилни апартаменти под наем в София Цени на който не можете да устоите Комплексни услуги кетъринг и рентакар Удобство и комфорт без които не можете
ОБЗАВЕДЕНИ АПАРТАМЕНТИ В СОФИЯ
Russian English Romanian Greece Macedonian Serbian Turkish
Удобни и елегантни апартаменти под наем
Практични и стилни апартаменти под наем в София
Цени на който не можете да устоите
Комплексни услуги кетъринг и рентакар
Удобство и комфорт без които не можете
Sofia
Sofia Rent Apt. Рекламен пакет

Рекламен пакет Download | Изтегляне Рекламен пакет Download | Изтегляне

Тук Ви предлагаме възможността да си поръчате каталози, да ги запаметите под формата на PDF-файл на твърдия диск на Вашия компютър или да ги разлистите онлайн.

За отваряне и разпечатване на документи във формат PDF е необходима безплатната програма Adobe Reader®, която можете да свалите тук.


Информация за турагенти и туроператори

ТУРОПЕРАТОР - ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНТ
Във връзка с Указание № 2400-33 / 18.05.2007 г. на НАП по отношение на доставката на туристически услуги, се разграничават два типа взаимоотношения: туроператор - туроператор и туроператор - туристически агент. В случай, че Вашата фирма притежава туроператорски лиценз и бихте желали да работим съвместно, договорът, който трябва да сключите с нас е този, предназначен за туроператорски фирми. Туроператорите сключват с крайния клиент договор по своя форма. В случай, че Вашата фирма притежава турагентски, но не и туроператорски лиценз, начинът на работа е малко по-различен. За да работим съвместно е необходимо да сключим договор, предназначен специално за работа между туроператор и туристически агент. Освен това е наложително да бъде сключен и клиентски договор. Страна по него се явяват туроператорът, представляван от съответния турагент, и клиентите. Съответната фирма – турагент, задължително подписва договор с клиентите. Този договор трябва да бъде изготвен и подписан в три екземпляра – по един за клиента, за турагента и за туроператора.
Апартамент под наем в София
© 2012 Sofia Rent Apt.
Всички права са запазени
Условия | За нас | Контакти | Карта | Карта на сайта
За предварителни заявки и резервации позванете на +359888385159
туристически агенции